BH Clubbing
Koncert: Hladno pivo @ Buba bar, Makarska rivijera
Opis događanja
Hladno pivo ili skraćeno HP je hrvatski rock sastav iz Zagreba. Okupio se krajem osamdesetih u zagrebačkom predgrađu Gajnice, da bi već devedesetih postao najpopularniji hrvatski punk rock sastav.

Hladno pivo zbog kritičnog stava prema vladajućem ustroju društva, u svom stvaralaštvu često ismijava lokalne društvene običaje i uvriježene norme ljudskog ponašanja. U glazbenom smislu obilježava ih jednostavan punk rock stil koji je kasnije donekle ublažen prijemčivijim rock zvukom.

Sastav ima više od 60.000 prodanih nosača zvuka, odsvirali su mnogo koncerata u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Njemačkoj, osvojili 8 Porina, 8 Zlatnih Koogli, 2 Crna mačka, 1 nagradu Davorin, te mnoge druge.

Nakon uspješnog koncerta u Areni Zagreb prošle godine i niza daljnjih koncerata po Lijepoj našoj, Hladno Pivo predstavlja spot za pjesmu “Kirbaj i kotlovina”, peti singl s njihovog posljednjeg albuma “Svijet Glamura” kojeg fanovi i godinu dana od izlaska pjevaju s istim žarom.

Spot je snimljen upravo na tom koncertu, gdje je publika mogla na najbolji način vidjeti i osjetiti da glazba koju sviraju nije samo glazba nego i njihov stil života.

Svi oni koji su bili na velikom koncertu Hladnog Piva u zagrebačkoj Areni prošle godine imaju se prilike podsjetiti koncerta u spotu “Kirbaj i kotlovina”.“Spot, za čiju režiju je zaslužan Igor Vignjević, najavljuje promociju zdrave pameti, ironije, zafrkancije i energije. Mrdnite dupe i uključite mozak!”- slikovito su objasnili dečki iz Hladnog Piva

Pjesmom “Kirbaj i kotlovina” najavljuju nastavak istoimene proljetno/ljetne turneje na kojoj planiraju posjetiti sve manje i veće gradove u regiji, a i šire.
“Nakon koncerata u svim većim gradovima, na red dolaze manji gradovi, mjesta, sela regiji i šire. Pozorno pratite našu stranicu i facebook page Hladnog Piva jer kalendar se popunjava….” – najavljuje bend

Koje gradove planiraju posjetiti u sklopu turneje, možete pratiti na stranici www.hladnopivo.hr
Lokal
Buba bar
Grad
Makarska rivijera
Adresa [Mapa]
Bilosevac bb 21000
Kad
SUBOTA, 21.07.2012. 20:00
Nastupa
Hladno pivo
Vrsta muzike
Rock
Ulaz
Uskoro detaljnije
Broj posjeta
5614

Foto galerije od lokala
Foto galerije Buba bar
Buba bar
(29.07.2012.)
Nicole Moudaber
Buba bar
(29.07.2012.)
Nicole Moudaber
Buba bar
(26.07.2012.)
Faithless Sister Bliss DJ set
Buba bar
(22.07.2012.)
Paolo Barbato
Buba bar
(22.06.2012.)
Echo Festival 22.6.-24.6.'12
Buba bar
(09.08.2011.)
Veliki After Beach Strong Party
Buba bar
(30.07.2011.)
Strong party
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2022. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping