BH Clubbing
Josimovićeva supruga održala lekciju Rozgi
Datum: Subota, 10.03.2018. // Broj pregleda: 1076 // Kategorija: Showbiz // Autor: //
Jovana Joksimović zgrozila je mnoge zbog lekcije o majčinstvu koju je održala Jeleni Rozgi. Snimke spornog gostovanja ubrzo su obrisane s interneta.

Jelena Rozga nedavno je gostovala u jutarnjem programu na jednoj srpskoj televiziji. U studiju su Rozgu ugostili Jovana Joksimović, supruga Željka Joksimovića, i voditelj Srđan Predovjević. Zgodna Jovana privukla je pozornost svojom odjevnom kombinacijom koja je za mnoge bila neprimjerena, ali i onime što je rekla našoj pjevačici.


Supruga slavnog pjevača održala je Jeleni lekciju o rađanju djece i time mnoge razbjesnila. "Moraš naći nekoga... Mislim, nije ni to zabavljanje tako jednostavno. Ako ti se ne dogodi ljubav do nekih godina, onda moraš biti malo pragmatična. Naći nekoga... Kažeš: 'Ok, ja sam to i to godište... Ajde da nađem nekoga da imam s njim dijete'", rekla je ozbiljno Jovana.

U raspravu se tad uključio i Srđan koji je dodao kako je upravo Jovana primjer da se sve može "stići i postići". Neugodnu situaciju pokušala je riješiti Rozga izjavom da joj je rano za takve teme, no Jovana je bila uporna.

"Znaš koliko je prošlo... Sigurno jedno dvije, tri godine otkad si bila kod nas u programu i rekla da bi voljela da imaš jednu malu curicu...", izjavila je voditeljica na što se Rozga ponovno opravdala govoreći da to govori već godinamama, ali nikako da se dogodi.

Svojim pristupom Jovana je razljutila mnoge koji svoj bijes nisu krili na društvenim mrežama. "Jovana je Rozgi rekla (8:15): imaš 40 g., moraš naći nekoga i postati majkom. Također joj je napomenula da treba prestati pjevati o samostalnosti", glasi jedan od komentara koji je osvanuo uz isječak iz emisije koji je, kao i sve druge snimke, naposljetku uklonjen s internet.


 


Datum: Subota, 10.03.2018.
Broj pregleda: 1076
Kategorija: Showbiz
Autor:
IZVOR: dnevnik.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Natječaj za honorarni posao - Community & Content Manager
Fotografirao curu na plaži za Instagram pa vidio nešto što nije mogao vjerovati
Ljubav je na selu: Vatroslav i Valentina očekuju prvo dijete
Šuput nema perilicu rublja, a za peglu nije sigurna gdje je
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
 
Josimovićeva supruga održala lekciju Rozgi
Uživancija na pijesku: Ovako Jelena Rozga puni baterije u Dubaiju
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2018. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping