BH Clubbing
Saznala da je muž vara pa poslala ljubavnici brutalno iskreno pismo
Datum: Srijeda, 09.01.2019. // Broj pregleda: 629 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: //
ŽENA iz Indije otkrila je da je muž vara pa je odlučila poslati iskreno pismo njegovoj ljubavnici."Draga Roshini, možda si iznenađena time što znam da imaš aferu s mojim suprugom. Ne brini se, shvatit ćeš kad prestaneš biti ljubavnica i postaneš supruga", počela je žena svoju ispovijest za Times of India.

"Iako te nisam upoznala uživo ili ti provjerila profile na društvenim mrežama (što sam lako mogla napraviti), već znam kako bi mogla izgledati - u ranim si dvadesetima, visoka sa zavidnom figurom i izgleda poput dame u nevolji. Ili bi mogla biti štreberica u 30-ima s "nemoj se igrati sa mnom" stavom. No to kako izgledaš teško da je bitno jer - primi ovaj savjet od žene koja je vidjela svijeta - nije s tobom zbog izgleda. Tamo je samo jer mu je dosadno i jer se zabavlja s tobom", nastavila je.

"To je teško povjerovati, zar ne? Da, i meni je trebalo neko vrijeme da se pomirim s tim da on želi istraživati izvan braka. Mislim da je i tebi zabavno. On je bogat i može biti šarmantan kad to poželi. I potpuno se mogu poistovjetiti s osjećajem koji pobuđuje u tebi kad te obasipa skupim poklonima.

Obje se slažemo da je šarmer. No ono što si propustila shvatiti je da je taj šarmer otac dvoje djece i već je u ranim pedesetima. I voli ih više nego što voli sebe. I ja sam majka njegove djece i uvijek ćemo biti povezani.

Kad smo kod mama, reći ću ti nešto o njegovoj. Iako ne živi s nama, ona je prva osoba kojoj se javlja svako jutro. Za tu njegovu naviku saznala sam tek kad smo se vjenčali. U braku smo više od 20 godina i još uvijek mi nije lako prihvatiti da nisam jedina žena u njegovom životu. Sad kad si i ti tu, imaš tri druge žene s kojima se moraš natjecati - njegovu majku, ženu i kći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dobro došla u obitelj i samo da znaš - njegova majka me još uvijek mrzi i ti osjećaji su uzajamni. Ona mrzi svakoga tko ga voli, osim svojih unuka. Ne mogu dočekati dan kad će saznati o novoj ženi u njegovom životu.

Kao što sam rekla, on je u ranim pedesetima i samo je pitanje vremena kad će ga godine početi sustizati. I ja sam sve sigurnija da će se pretvoriti u repliku svoje mame - u nezadovoljnog i čangrizavog starca s probavnim problemima. Zvuči odvratno, zar ne? Trebaš samo upoznati njegovu majku da bi shvatila u što si se uvalila."

Zatim joj je objasnila kako njihov seksualni život može potrajati maksimalno 10-15 godina te je pitala što će onda. Dodala je kako ne želi sve otkriti u pismu i predložila da nastave komunikaciju. "Reći ću ti sve o divnom životu koji ćeš imati s njim u slučaju da ga ja odlučim ostaviti, da te njegova mama prihvati i da se on prestane brinuti za svoju djecu.

S ljubavlju, žena tvog ljubavnika."
Tags: ljubavnici
Datum: Srijeda, 09.01.2019.
Broj pregleda: 629
Kategorija: Zanimljivosti
Autor:
IZVOR: Index hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Što čini dobru ljubavnicu? Muškarci imaju odgovor!
Saznala da je muž vara pa poslala ljubavnici brutalno iskreno pismo
Žena iz Doboja ucjenjivala ljubavnika: Uzimala mu novac da ne objavi snimke seksa
Nećete vjerovati na kojim se sve mjestima ljubavnici kriju
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping