BH Clubbing
Što čini dobru ljubavnicu? Muškarci imaju odgovor!
Datum: Subota, 12.01.2019. // Broj pregleda: 1844 // Kategorija: Lifestyle // Autor: //
No, doznali smo i zašto muškarci često sumnjaju u sebe…

I? Kakva sam bila? Kad je riječ o najljepšoj sporednoj stvari na svijetu, svatko želi biti najbolji/a – zar ne? Da, čak i supersigurni i čvrsti muškarci muče se sa sumnjama. Mi žene smo nešto samouvjerenije, tvrde istraživanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dobar seks: kako osobe koje nisu u vezi procjenjuju svoje seksualne kvalitete

Anketa jednog portala za spajanje parova otkrila je sljedeće: solo žene osobito pucaju od samopouzdanja u krevetu. Više od pola ispitanica smatra za sebe da su dobre ljubavnice. S druge strane, muškarci ne misle toliko dobro o svojim ljubavničkim kvalitetama. Samo 39 posto tvrdilo je za sebe da su dobri ljubavnici. Dragi muškarci, molimo vas da imate malo više samopouzdanja!

Postoje i neki seksualni mitovi… primjerice, muškarac uvijek mora biti dominantniji, a ženski orgazam teško je postići. Međutim, što doista čini dobar seks? Na što se zaista pale žene i muškarci u krevetu? Ravnopravnost Za većinu ispitanika koji nisu u vezi ključ za neopisivo dobar seks jest ravnopravnost seksualnih partnera. Čak 62 posto ispitanika je reklo da se uvijek pobrinu da drugi dođe na svoje. Dakle, nema egoizma u krevetu! Svatko treba imati svoje zadovoljstvo, svoju zabavu. To su prvenstveno mislili muškarci. Oni su nesebični u krevetu te žele partnerici priuštiti nevjerojatan orgazam. Dakle, dečki, uzmite si vremena i koncentrirajte se potpuno na svoju partnericu. Onda će partnerica lako doći do orgazma… Želja za eksperimentiranjem Muškarci se jako pale na ljubavnice koje su spremne eksperimentirati u spavaćoj sobi. Kako bi seks bio jako dobar, potrebna im je promjena u krevetu. Žene na to gledaju malo drugačije. One ne vole kad ih se iznenadi nekim čudnovatim novim egzibicijama. Ali, budimo iskrene: nešto novo doista može biti uzbudljivo. A ako ti se ne svidi, nemoj to više nikada ponavljati.

Dominacija OK, nešto istine ima u tom mitu. Većina solera i solerica smatra da je privlačnije kad muškarac ima dominantnu ulogu za vrijeme seksa. Međutim, to nikako ne znači da trebaš samo mirno ležati. Potrudi se i donesi i ti neke nove ideje među plahte.

Dakle, što se tiče kvalitete ljubavnika, muškarci i žene nisu uvijek složni. Zbog toga je najvažnija komunikacija! Reci svojem partneru što ti se sviđa, a što ne. Isprobavajte puno toga zajedno te iskušavajte nove položaje. I prije svega budi samouvjerena! Ništa nije privlačnije od žene koja ponosno i strastveno pokazuje svoju seksualnost!


Tags: ljubavnici
Datum: Subota, 12.01.2019.
Broj pregleda: 1844
Kategorija: Lifestyle
Autor:
IZVOR: miss7

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Što čini dobru ljubavnicu? Muškarci imaju odgovor!
Saznala da je muž vara pa poslala ljubavnici brutalno iskreno pismo
Žena iz Doboja ucjenjivala ljubavnika: Uzimala mu novac da ne objavi snimke seksa
Nećete vjerovati na kojim se sve mjestima ljubavnici kriju
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping